Containertrucking

Bij container trucking richten wij ons voornamelijk op het vervoer van zeecontainers vanuit de Nederlandse, Belgische, Duitse en Franse havens. Rotterdam en Antwerpen zijn onze thuishavens waaruit wij grotendeels opereren.

ROTTERDAM EN ANTWERPEN

One way trucking

Wij zijn gespecialiseerd in transport op het gebied van 20ft en 40ft containers en het aanbieden van one way trucking met import of export.

Reefer container
Een reefer container, ook wel koelcontainer of frigo container genoemd, is een geïsoleerde container die is uitgerust met een koelaggregaat. Dit aggregaat is motorisch aangedreven en maakt gekoeld transport over langere periodes mogelijk. Op zoek naar een reefer-transportmogelijkheden? Falco Lines B.V. heeft een groot aantal chassis met genset aansluiting voor het transport van reefer containers.

Trucking binnen heel de EU

Naar bijna ieder land binnen de Europese Unie transporteren wij. Van of naar de noordelijke havens zoals Gdansk, Hamburg, Bremen, Bremerhaven, van of naar het Westhavengebied (Rotterdam en Antwerpen) en van of naar Le Havre/ Marseille naar nagenoeg iedere bestemming binnen de Europese Unie. Daarbij kunnen wij de douaneformaliteiten uit handen nemen. Zodat je alle handelingen hebt geregeld om de containers vanuit de havens op de gewenste locatie te krijgen.

Aantrekkelijke tarieven en extra service
Ook het organiseren en uitvoeren van vaste lijnen bieden wij voor een aantrekkelijk tarief aan. Met de service die je van ons gewend bent.

Waarom Falco Lines?

Bij ons kun je rekenen op goede communicatie. We leveren op tijd en wij springen in op specifieke wensen. Klantgericht tegen een marktconform tarief! Neem contact met ons op over container trucking.