WAREHOUSING

Group-Falco Lines B.V. beschikt over 2 vestigingen voor de op- en overslag van goederen, met zowel een binnen- als een buitenopslag. Door te luisteren naar de wensen van de klant bieden wij voor iedere opdrachtgever een oplossing op maat.

Onze beide vestigingen zijn volledig omheind en worden beveiligd door camerabewaking, badgecontrole en nachtbewaking. We hebben alleen goed opgeleid, gemotiveerd en gespecialiseerd personeel in dienst, zodat elke logistieke operatie tot een goed einde wordt gebracht.

Neem contact met ons op via 0180-203054

WAREHOUSING

Op Kallo, Antwerpen linkeroever, staat onze Warehouse van 35.000 m2. Dat maakt Falco Lines B.V. dé partner om je voorraad op te slaan.
Omdat deze Warehouse bestaat uit een multifunctionele open ruimte, afgedekt met een luifel, zijn je producten tegen alle weersomstandigheden beschermd. Daarnaast beschikt onze Warehouse over de optie om de ruimte in 4en te delen, zodat je producten gescheiden van elkaar opgeslagen kunnen worden.

Naast onze Warehouse beschikken wij over een open terrein van 40.000 m2. Dit terrein is zeer geschikt voor containeropslag.
Vanwege een gecertificeerde Solas weeginstallatie op locatie kan je lading niet alleen gewogen worden maar ook worden voorzien van een elektronisch VGM-Certificaat.
Ook specialiseren we ons in Out of Gauge cargo, stuffing & stripping!

Wil je meer informatie over ons warehouse? Neem contact met ons op via 0180-203054.